DiscoDance

Disco är en populär dans som passar alla, både nybörjaren och elitdansaren. Koreografier byggs ihop av grundsteg som blandas med hopp, piruetter och kickar. Disco är fartfyllt och spännande och är en av de absolut mest populära danserna just nu. I denna diciplin har dansskoleägarna Charlotta och Alexandra själva tävlat och även tränat fram både SM, NM, EM och VM medaljörer genom åren.

Gör Din anmälan till DiscoDance under fliken "anmälan"

Ålder: 8-10 år, 11-13 år, 14+ år

Anmälan till Winter Dance v. 51-v.3 hittar Du under fliken "anmälan"

Boys Only

Vår danskurs för endast killar! Här provar vi på olika dansstilar såsom Hiphop, Breaking, Disco eller andra önskemål. Tillsammans lär vi oss dansens grunder och utforskar dansen värld. 

Ålder: 7-10 år (Hör gärna av er om danskurs i annat åldersgrupp önskas)

Gör Din anmälan till Boys Only under fliken "anmälan"

Beyoncé-Style

Premiär för Beyoncé-Style i Örebro! På denna klass dansar vi till Beoyncés dancehits som toppat topplistorna genom åren. Med fokus på attityd, femenim vibe och dansglädje tar vi Örebros dans till nästa nivå!

Här är alla välkomna oavsett tidigare erfarenhet eller ej - alla kan dansa!

Ålder: 15+ år

Gör Din anmälan till Beyoncé Style under fliken "anmälan"

High-heels

Premiär för high-heels class i Örebro! Till nice musik från Ariana Grande, Rihanna, Zara Larsson m.fl. dansar vi commercial jazz och r'n'b och lär oss att dansa, gå oh  i klackar. Du väljer själv vilken typ av sko du vill dansa i.

Ta med alla kompisar and let's get this party started!

Ålder: 15+ år

Gör Din anmälan till High Heels under fliken "anmälan"

Lyrical Jazz

Med den klassiska tekniken från klassisk balett och jazz dansar vi till dagens vackra ballader och skapar koreografier med fokus på känsla och uttryck.

Ålder: 8-10 år, 11-13 år

Gör Din anmälan till Lyrical Jazz under fliken "anmälan"

Hiphop Jam
Hiphop är för dig som vill känna rythmen i kroppen och "groovet" i fötterna. Vi dansar till R&B, rap och lyrical musik och blandar hiphopen alla olika stilar i ett nice flow.

I denna diciplin har dansskoleägarna Charlotta och Alexandra själva tävlat och har även tränat fram många framgångsrika tävlingsdansare genom åren.

Ålder: 8-10 år, 11-13år 

Gör Din anmälan till Hiphop Jam under fliken "anmälan"