Dansskolan med glädje, utveckling och sammanhållning i fokus

Vi följer Folkhälsomyndigheternas och regeringens rekommendationer för att bedriva vår verksamhet och skapa en säker miljö för våra elever och anställda. 

Dance Center Örebro är ett kreativt initiativ som drivs av Charlotta Helgesen och Alexandra Lagemyr. Tillsammans har de mer än 20 års erfarenhet av undervisning och coaching i dans- och träningsverksamhet.

Med mottot "alla kan må bra av att dansa" ser de nu fram emot att tillsammans med sitt team bjuda in Örebroarna- barn som vuxna till stadens nya center för dans, tävlingsdans, motiondans och friskvård. Vi tar emot friskvårdskuponger.

Dance Center Örebro är stolta medlemmar i SDO- Sveriges Dans Organisation som bedriver utbildning och utveckling inom dans samt Sveriges största förbund för tävlingsdans. 

Välkomna att dansa tillsammans med oss!

ALLA DANSLÄRARE PÅ DANCE CENTER ÄR PROFESSIONELLT UTBILDADE!

Charlotta Helgesen - Danslärare

  • Leg. Fysioterapeut
  • Utbildad i Sveriges Dansorganisation
  • Nationell domarexamen

Charlotta grundare till Dance Center Örebro som spenderat senaste åren med att resa Sverige & Europa runt och undervisat, utbildat och inspirerat i framförallt tävlingsdanserna Disco & Slow. Nu har Charlotta landat i hemstaden Örebro och tillsammans med barndomsvännen Zazza fått drömmen att gå i uppfyllelse- en egen dansskola!

Alexandra Lagemyr - Danslärare

  • Cert. Les Mills instruktör
  • Utbildad i Sveriges Dansorganisation
  • Nationell domarexamen

Alexandra eller "Zazza" som vi alla kallar henne är grundare till Dance Center Örebro och energiknippet nummer ett i! Med ett Disco SM-guld i bagaget har det brinnande intresset för dans, träning & utmaning alltid varit ledande för Zazza. Här har ni tjejen som bjuder på sig själv, energi framförallt en massa dansglädje !

Wilma Björklund - Danslärare

  • Utbildad på Millenium Dance Complex i Los Angeles
  • Utbildad i Sveriges Dansorganisation

Wilma Björklund är kanske Örebros spralligaste tjej som efter en lång tävlingskarriär inom Hiphop & Disco tog sig över atlanten och utbildade sig på Millenium Dance Complex i Los Angeles. Wilma lever för att få inspirera och utbilda the next generation och så redo att få dansa med alla Örebroare!

Wilma Sjöwitz - Danslärare

  • Utbildad i Sveriges Dansorganisation
  • Ledarskapsutbildning

Wilma Sjöwitz har alltid ett leende på läpparna och med ett varmt hjärta välkomnar hon er in i danssalen. Med en gedigen tävlingskarriär bakom sig delar Wilma entusiastisk med sig av sina kunskaper, erfarenheter och bästa tips till alla barn och ungdomar. Välkomna till Wilmas dansklasser! 

Emma Andersson - Danslärare

Info kommer snart...

Frida Wirsén - Dans & Yoga lärare

Info kommer snart...

Ida Modin - Danslärare HT 2020

Info kommer snart...

Sarah Nzau - Danslärare 

Info kommer snart...

Ronja Carlestav - Danslärare HT 2020 

Info kommer snart...

Felicia Klemetz - Danslärare HT 2020

Info kommer snart...