Dansskolan med glädje, utveckling och sammanhållning i fokus

Dance Center Örebro startades 2019 och drivs av Charlotta Helgesen och Alexandra Lagemyr. De båda har meriterande tävlingskarriärer bakom sig samt lång erfarenhet av dansundervisning. Dance Center startades för att ge Örebro ett större dansutbud och mer dansglädje! Dansskolan erbjuder idag över 60st danskurser i olika dansstilar för barn, junior, ungdom & vuxen. 

Vi har ett stort lärarteam med 19st proffsiga danslärare som brinner för att dela dansglädjen & kunskapen vidare.

Dance Center Örebro är stolta medlemmar i SDO- Sveriges Dans Organisation och Swedish Dance League som bedriver utbildning, utveckling och tävlingsdans.  

Välkomna att dansa tillsammans med oss!

Charlotta Helgesen - Danslärare

  • Leg. Fysioterapeut
  • Utbildad i Sveriges Dansorganisation
  • Nationell domarexamen

Charlotta grundare till Dance Center Örebro som spenderat senaste åren med att resa Sverige & Europa runt och undervisat, utbildat och inspirerat i framförallt tävlingsdanserna Disco & Slow. Nu har Charlotta landat i hemstaden Örebro och tillsammans med barndomsvännen Zazza fått drömmen att gå i uppfyllelse- en egen dansskola!

Alexandra Lagemyr - Danslärare

  • Cert. Les Mills instruktör
  • Utbildad i Sveriges Dansorganisation
  • Nationell domarexamen

Alexandra eller "Zazza" som vi alla kallar henne är grundare till Dance Center Örebro och energiknippet nummer ett i! Med ett Disco SM-guld i bagaget har det brinnande intresset för dans, träning & utmaning alltid varit ledande för Zazza. Här har ni tjejen som bjuder på sig själv, energi framförallt en massa dansglädje !

Wilma Björklund - Danslärare

  • Utbildad på Millenium Dance Complex i Los Angeles
  • Utbildad i Sveriges Dansorganisation

Wilma Björklund är kanske Örebros spralligaste tjej som efter en lång tävlingskarriär inom Hiphop & Disco tog sig över atlanten och utbildade sig på Millenium Dance Complex i Los Angeles. Wilma lever för att få inspirera och utbilda the next generation och så redo att få dansa med alla Örebroare!

Wilma Sjöwitz - Danslärare

  • Utbildad i Sveriges Dansorganisation
  • Ledarskapsutbildning

Wilma Sjöwitz har alltid ett leende på läpparna och med ett varmt hjärta välkomnar hon er in i danssalen. Med en gedigen tävlingskarriär bakom sig delar Wilma entusiastisk med sig av sina kunskaper, erfarenheter och bästa tips till alla barn och ungdomar. Välkomna till Wilmas dansklasser! 

Lena Bergqwist- Danslärare 

Info kommer snart...

Stina Hölscher- Danslärare 

Info kommer snart...

Ronja Carlestav - Danslärare 

Info kommer snart...

Felicia Klemetz - Danslärare

Info kommer snart...